ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: 35 μαθητές μένουν μακριά από το σχολείο γιατί οι γονείς τους αρνούνται να κάνουν self test – Κινδυνεύουν να χάσουν τη σχολική χρονιά! (video)

Συνολικά 35 είναι οι μαθητές στην Λάρισα που μένουν μακριά από το σχολείο γιατί οι γονείς τους αρνούνται να κάνουν self test και πλεόν βρίσκονται αντιμέτωποι λόγω απουσιών, με το ενδεχόμενο να χάσουν τη σχολική χρονιά, δηλαδή να επαναλάβουν και του χρόνου την ίδια τάξη!

Πρόκειται για 24 μαθητές δημοτικού και 11 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου.

Ο κ. Παπαποστόλου τόνισε μεταξύ άλλων πως “οι γονείς δεν αποδέχονται τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για χρήση μάσκα και δύο τεστ την εβδομάδα. Οι συνάδελφοι διευθυντές έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς των μαθητών. Τους έχουν επισημάνει ότι τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν στις σχολικές αίθουσες για εκπαιδευτικούς, συναισθηματικούς, ψυχολογικούς λόγους”.

Ο πρόεδρος των δασκάλων πρόσθεσε πως “τα παιδιά θα χάσουν τη σχολική χρονιά. Να το πούμε ξεκάθαρα θα επαναλάβουν την τάξη.”

Δείτε το βίντεο:

newsroom onlarissa.gr / φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες