ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ζευγάρι και άλλοι τρεις άνδρες έκρυβαν 31 κιλά χασίς σε σπίτια στη Λάρισα και σε μαντρί σε χωριό – Οι φωτογραφίες που τους «έκαψαν»

Τριάντα ένα κιλά χασίς εντόπισαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μετά από έρευνες σε ποιμνιοστάσιο σε χωριό της Αγιάς, αλλά και σε σπίτια στη Λάρισα προχωρώντας παράλληλα –σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- σε πέντε συνολικά συλλήψεις.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ξεκίνησαν από τη σύλληψη προχθές δύο νεαρών Αλβανών υπηκόων , ηλικίας 21 και 25 ετών, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ μετά από τυχαίο έλεγχο που έγινε στη Λάρισα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν μέσα σε φυτεία χασίς. Οι δύο Αλβανοί αρνήθηκαν πως η φυτεία βρισκόταν σε χωριό της Αγιάς επιμένοντας μάλιστα πως η χασισοφυτεία βρίσκεται στην Αλβανία. Με τους αστυνομικούς της Δίωξης ερευνώντας να διαπιστώνουν πως ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών απασχολείται σε κτηνοτρόφο στο ίδιο χωριό της Αγιάς.

Έτσι, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ποιμνιοστάσιο και ερευνώντας εντόπισαν δύο απομονωμένους χώρους, κατάσχοντας περίπου 28 κιλά χασίς, μεγάλο μέρος των οποίων ήταν σε συσκευασίες, ενώ ο χώρος ταυτίστηκε με αυτόν της φωτογραφίας.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κτηνοτρόφου όπου επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 3 κιλά χασίς, τα μισά εκ των οποίων ήταν σε συσκευασίες σε ένα μικρό βαρέλι. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν στα σπίτι των δύο αλλοδαπών όπου βρέθηκαν μικροποσότητες, ενώ στο σπίτι του ενός συνελήφθη και η 34χρονη φίλη του ενός αλλοδαπού, επίσης, Αλβανίδα υπήκοος.

Η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι χθες βράδυ είχαν συλληφθεί οι δύο νεαροί Αλβανοί, μία Αλβανίδα υπήκοος, αλλά και το ζευγάρι κτηνοτρόφων της Αγιάς, ο 59χρονος και η 49χρονη σύζυγό του. Οι πέντε συνολικά συλληφθέντες, αργά χθες βράδυ, αναμενόταν να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών με εξαίρεση την 34χρονη Αλβανίδα η οποία κατηγορείται για μικροποσότητα χασίς.

Πηγή: Ελευθερία  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες