ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γιώργος Παπανδρέου από Λάρισα: «Είμαστε εδώ να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο τον πράσινο» (φωτο – βίντεο)

Στη Λάρισα ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Θεσσαλία ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος μίλησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μπροστά σε στελέχη και φίλους του κόμματος.

“Να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο τον πράσινο” τόνισε στην ομιλία του ο Γ. Παπανδρέου, σημειώνοντας: «Στις 5 Δεκεμβρίου, δεν εκλέγουμε μόνο τον επόμενο πρόεδρο αλλά και το μέλλον της παράταξης για να ξαναπάρουμε την κεντρική δεσπόζουσα θέση στο πολιτικό σκηνικό».

Πολλά ήταν τα στελέχη που βρέθηκαν στην εκδήλωση, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνει ο πρώην βουλευτής Λάρισας Γιάννης Καραμπάτσας, ενώ παρέστησαν επίσης η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Βούλγαρης που προλόγισε και την εκδήλωση, η αντιδήμαρχος Ρίτα Απρίλη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο πρώην βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Γιάννης Σάπκας, o Βασίλης Έξαρχος βασικό πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια της Φώφης  Γεννηματά και της Φανής Αγορίτσα.

Δείτε σε βίντεο απόσπασμα της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες