ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων – Έκοψαν την κορδέλα στην έκθεση “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” στην Κεντρική πλατεία (φωτο – βίντεο)

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, παρουσία τοπικών αρχόντων και εκπροσώπων φορέων.

Πρόκειται για μια δράση προβολής των τοπικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, υπό την Αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Την έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 6 Νοεμβρίου, επισκέφθηκαν πολλοί Λαρισαίοι το απόγευμα της Παρασκευής.

Στα εγκαίνια παρέστησαν η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών κ. Ντίνος Διαμάντος, ο αντιπεριφερειάχρης κ. Νίκος Λιούπας,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας κ. Νίκος Παπαγεωργίου κ.α.

Για την σημασία του προγράμματος και την βαρύτητα που δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε αυτό μίλησε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο:

Από την πλευρά του ο κ. Ντίνος Διαμάντος σημείωσε ότι ο δήμος Λαρισαίων στηρίζει το πρόγραμμα επίσης.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του:

Δείτε φωτογραφίες:

Ε.Μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες