ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: 100 άτομα καθημερινά προσέρχονται στα δύο νοσοκομεία της πόλης με κορωνοϊό – Τί λέει ο Διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΛ, Απ. Κομνός (βίντεο)

Δεν υπάρχουν άδεια κρεβάτια στις ΜΕΘ, όπως αναφέρει ο Διευθυντής ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κόμνος.

« Περιμένουμε ένα υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στα δυο νοσοκομεία για να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς,μας τόσο αυτοί με covid όσο και τα άλλα τα καθαρά περιστατικά», τόνισε στην ΕΡΤ ο κ. Κομνός για να προσθέσει πως:

«Η κατάσταση στην περιοχή μας δυστυχώς είναι πολύ επιβαρυμένη. Δυστυχώς καθημερινά έχουμε στη Λάρισα πάνω από 300 κρούσματα και αυτό σημαίνει ότι έχουμε προσελεύσεις περί τα 100 άτομα την ημέρα με covid. Από αυτά το 1/5 περίπου πρέπει να εισαχθεί. Δυστυχώς τα κρεβάτια δεν μας φτάνουν και πρέπει να κάνουμε αναδιατάξεις. Οι μονάδες είναι γεμάτες αλλά μπορούμε να διακομίσουμε στη νότια Ελλάδα. Σχεδιάστηκε ώστε να αυξηθούν τα κρεβάτια, θα ανοίξουν καινούργια κρεβάτια αυτή την εβδομάδα τόσο στα Τρίκαλα όσο και στη Λαμία και στον Βόλο και πιθανών και στη Λάρισα.

Όμως τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και θα προκύψει πρόβλημα με τα ήπια περιστατικά. Γιατί τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες