ΛΑΡΙΣΑ

Στη Νίκαια ο Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της εθνικής επετείου

Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Για την επέτειο του ΟΧΙ τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από το δάσκαλο του δημοτικού σχολείου Δημήτριο Μαρινόπουλο. Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι  ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό. Παραβρέθηκαν επίσης   ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας-Κραννώνα Αν. Ρεντζιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι ΑΧ. Χατζούλης, Αθ. Μούσιος, Γ. Ακριβούλης και Ζ. Ανυφαντή, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Κ. Βελόπουλου, Αθ. Παλιοβάιος, ο αστυνόμος Β’ του ΑΤ Κιλελέρ Σ. Κυρίτσης, ο εκπρόσωπος του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Λαρίσης Συνταγματάρχης Ι. Ζιώρης, ο αντιπύραρχος Ι. Λιάπης, ο πρόεδρος και τα μέλη της κοινότητας Νίκαιας Κ. Παναγούλης, Γ. Ψαρούλης, και Β. Μιχαλούλη , ο πρόεδρος Αθ. Τσίντζιρας και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΑΕΑ Νίκαιας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αν. Κουλιόπουλος,  το μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ Αικ. Σακελλαρίου και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων.

Παρόμοιες εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου έγιναν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις