ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εφετείο Λάρισας: Ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του – Κάθειρξη 28 ετών στον 50χρονο

Βαρύς -και προφανώς δικαιο­λογημένα- έπεσε ο πέλεκυς της  δικαιοσύνης σε έναν 50χρονο κατηγορούμενο για απόπειρες αποπλάνησης ανή­λικης, κατάχρησή ανηλίκων κοριτσιών, όπως και για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε προχθές σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενειακό περιβάλλον για να προχωρήσει σε ακατανόμαστες πράξεις με θύματα δύο ανήλικες ανιψιές, κορίτσια ομοε­θνών του. Σε βάρος του πρώτου κο­ριτσιού, μιας 6χρονης, αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες, ενώ προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της, αλλά με το αυ­τοκίνητό του την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φι­λήσει. Η 6χρονη ευτυχώς αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος παραιτήθηκε της προσπάθειας.

Όταν η 6χρονη είπε στη γιαγιά της τι συνέβη, τότε -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- αποδείχθηκε ότι ο 50χρονος «συστηματικά» ασελγούσε σε ένα ακόμα κορίτσι από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον. Επί τέσσερα έτη, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε αποθήκες και χω­ράφια, «ικανοποιούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη δεύτερη ανιψιά από τότε που ήταν 7 ετών έως ότου έγινε 11 ετών.

Οι μητέρες των κοριτσιών καταθέτοντας προχθές στο Δικαστήριο, η μία με δάκρυα σια μάτια και η άλλη με περίσσια ψυχραιμία, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν τα κορίτσια τους για να αφήσουν άφωνους τους ενόρκους, προκαλώντας οργή και στο ακροατήριο που βουβό παρα­κολουθούσε την ακροαματική δια­δικασία.

«Ψύχραιμος» ο κατηγορούμενος, έχοντας ομολογήσει τις πράξεις του σε βάρος της 7χρονης και αρνούμενος την κατηγορία σε βάρος της 6χρονης, ζήτησε «συγγνώμη» όταν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε, «ένας πατέρας με 4 κορίτσια πως μπορούσατε να το κάνετε αυτό»;

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας όπως αναφέρει η «Ελευθερία», τον κήρυξε τελικά ένοχο για τρεις κατηγορίες επιβάλλοντας συνολική κάθειρξη 28 ετών (εκτιτέα τα 20 έτη) και χρηματική ποινή 36.000, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να επιστρέψει στις Φυλακές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες