ΛΑΡΙΣΑ

«Έφυγαν» από τη ζωή οκτώ Λαρισαίοι

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Ιωάννης Δομπουλας. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Λεύκης.

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών η Ελένη Αργυρούλη. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών η  Μαλαματή Παπακρίβου. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Γεώργιος Χαϊδούλης. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών ο Θωμάς Βαΐτσης. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 5 το απόγευμα από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Ανδρόνικος Γαλάνης. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Ευγενία Λαζάρου. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγναντερής Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών η Ευρύκλεια Μπάρκα. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες