ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Τη διέλυσε σε 15 λεπτά…

Τον υγιεινό της περίπατο στον πέμπτο όμιλο του Champions League συνέχισε στην Λισαβόνα η Μπάγερν Μονάχου. Μετά την τριάρα στην Μπαρτσελόνα και την πεντάρα στην Ντιναμό Κιέβου, σειρά είχαν αυτή τη φορά τα ντόρτια στην Μπενφίκα.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έβαλε πολύ δύσκολα για 70 λεπτά στους Βαυαρούς που άνοιξαν το σκορ σε εκείνο το σημείο και με τρία ακόμη γκολ μέχρι το 85′, έφυγαν με θριαμβευτικό διπλό (0-4) από την πορτογαλική πρωτεύουσα. Ούτε με θαύμα δεν χάνει την πρώτη θέση η ομάδα του Νάγκελσμαν που έχει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια και με 12-0 στα γκολ.

Η Μπάγερν κυριάρχησε από το ξεκίνημα αλλά βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό Βλαχοδήμο και το VAR που της ακύρωσε – σωστά – δύο γκολ. Όλα αυτά μέχρι το 70′. Τότε η πίεση των Γερμανών απέδωσε καρπούς και ήρθε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σανέ.

Δέκα λεπτά μετά η Μπάγερν πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Έβερτον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Μπενφίκα απογοητεύτηκε, η Μπάγερν έκανε πλέον ό,τι ήθελε στο γήπεδο και έφτασε στο 0-3 με τον Λεβαντόφσκι να πλασάρει σε κενή εστία στο 82′ και στο 85′ ο Σανέ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Γριμάλδο, Βερίσιμο, Φερτόνχεν, Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο (81’Τααράμπτ), Αντρέ Αλμέιδα (40’Γκονσάλβες), Γιάρεμτσουκ (76’Έβερτον), Ράφα Σίλβα (81’Πίτσι), Νούνιες (81’Ράμος)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Παβάρ (67’Γκνάμπρι), Ερναντές, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ, Μίλερ (77’Στάνισιτς), Κομάν, Σανέ, Λεβαντόφσκι.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις