ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για Μπερτομέου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα αποτελέσει παρελθόν από τη Euroleague σε μια απόφαση-σταθμό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι 13 ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Ισπανό εκτελεστικό διευθυντή και δικηγόρο, κάτι που αναμένεται να γίνει και επίσημα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την ιστορικής σημασίας απόφαση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε αναρτήσεις και Instagram Stories για τον Μπερτομέου, ενώ δημοσίευσε και δυο βίντεο, όπου αναρωτιέται για ποιον λόγο διώχθηκε από την Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι οι άνθρωποι του μπάσκετ και ο ίδιος θέλουν ξέρουν τους λόγους που διώχθηκε, ενώ αναρωτιέται επίσης αν θα πάρει πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που έχει πληρώσει πρόστιμα, αλλά και αν «θα πάρει πίσω τα 50 εκατ. ευρώ που έβαλε σε λίγα χρόνια και πήγαν στράφι από τους μισθοφόρους του Μπερτομέου που «γ@@@@ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Παράλληλα, ο πρώην μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού τονίζει ότι θα φτάσει μέχρι και τα πολιτικά δικαστήρια κατά του Ισπανού παράγοντα, που είναι θέμα χρόνου πλέον να αποτελέσει παρελθόν από τη Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέβασε για τον Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος:

«Κάποιοι από εμάς μπορούσαν πάντα να δουν πίσω από τη μάσκα σου. Τώρα μέχρι και οι τυφλοί μπορούν να δουν», ανέβασε σε μια φωτογραφία στο Instagram για τον Μπερτομέου, ενώ εν συνεχεία ανέβασε και βίντεο σε Story όπου αναρωτιέται:

Οι άνθρωποι του μπάσκετ και εγώ προσωπικά θέλουμε να ξέρουμε γιατί ο Τζόρντι Μπερτομέου διώχθηκε από τη Euroleague. Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που πλήρωσα σε τιμωρίες; Θα μου δώσει κάποιος πίσω όλο τον χρόνο που δυσφήμισε το όνομα μου; Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 50 εκατ. ευρώ που έβαλα όλα αυτά τα χρόνια και που πήγαν στράφι από τον Μπερτομέου που έφερνε μισθοφόρους στο ΟΑΚΑ για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό;».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις