Life & Style

Τα πιο πλούσια παιδιά του 2021- Πρώτη στη λίστα η πριγκίπισσα Charlotte

 

Η εταιρεία παιχνιδιών «Electric Rides on Cars» υπολόγισε τα περιουσιακά στοιχεία των πιο πλούσιων παιδιών και έφτιαξε με βάση την έρευνά της μια λίστα με τα πλουσιότερα παιδιά ανάλογα με την περιουσία τους και τα έσοδα που θα αποκτήσουν στη ζωή τους.

Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton αγγίζει τα 3,6 δισεκατομμύρια, ποσό που ξεπερνά την αξία του πρίγκιπα George που υπολογίζεται στα 2,1 δισεκατομμυρίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Standard, ο λόγος που η κόρη του δούκα και της δούκισσας του Cambridge ξεπερνά τον αδελφό της που έχει καλύτερη θέση στη λίστα διαδοχής, είναι η μεγάλη επίδραση που έχει στο κοινό το στυλ της.

Στη λίστα με τα πλουσιότερα παιδιά της χρονιάς ακολουθεί ο μικρότερος αδελφός τους, πρίγκιπας Louis με 720 εκατομμύρια. Στη ίδια θέση βρίσκεται και η 9χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z, Blue Ivy Carter.

O γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Archie, απέχει αρκετά από τα διάσημα ξαδέλφια του με περιουσία που υπολογίζεται στα 21,6 εκατομμύρια, κατέχοντας την 11η θέση στη λίστα με τα πιο πλούσια παιδιά του 2021.

Ακολουθεί η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, Suri και η κόρη της Kylie Kardashian και του Travis Scott, Stormi Webster.

Η λίστα με τα πιο πλούσια παιδιά του 2021:

1. Πριγκίπισσα Charlotte του Cambridge

2. Πρίγκιπας George του Cambridge

3. Blue Ivy Carter

4. Πρίγκιπας Louis του Cambridge

5. Suri Cruise

6. Stormi Webster

7. Vivienne & Knox Jolie-Pitt

8. Max & Emme Maribel Muñiz

9. Taimur Ali Khan Pataudi

10. Ryan Kaji

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις