ΛΑΡΙΣΑ

Η παράταξη “Μπροστά για τον συνάδελφο” βρέθηκε κοντά στους τραπεζικούς υπαλλήλους Λάρισας και Βόλου

Από την παράταξη “Μπροστά για τον συνάδελφο” σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
Σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, κλιμάκιο της παράταξης “Μπροστά για τον συνάδελφο”, που αποτελούνταν από τους Αθανασίου Χρήστο (Κατάστημα Καρδίτσας), Κορθά Σπύρο (Κατάστημα Τρικάλων), Καλαθά Σωτήριο  (Κατάστημα Τρικάλων) και Κώτσιο Αθανάσιο (Κατάστημα Λάρισας), επισκέφθηκε τους συναδέλφους των Καταστημάτων Λάρισας και Βόλου.
Όλα τα μέλη του κλιμακίου είχαν διεξοδικές και εποικοδομητικές συζητήσεις με όλους τους συναδέλφους των παραπάνω Καταστημάτων για τα καθημερινά Εργασιακά τους Προβλήματα.
Οι συνάδελφοι εξέφρασαν την Ανησυχία τους και την Ανασφάλεια τους για το Εργασιακό τους μέλλον δεδομένου και της έλλειψης Ενημέρωσής τους από τις Συνεργαζόμενες Παρατάξεις ΔΗ.ΣΥ.Ε και ΔΑΚΕ που Διοικούσαν τον Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας, τον ΣΥΕΤΕ την προηγούμενη 3ετία.
Εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις συνεχόμενες αλλαγές από την Διοίκηση της Τράπεζας, στον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας εις βάρος του προσωπικού της και την Αδυναμία και Απραξία των Συνεργαζόμενων  Παρατάξεων ΔΗ.ΣΥ.Ε και ΔΑΚΕ που είχαν τα ηνία του ΣΥΕΤΕ να προστατεύσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα που καταπατούνται καθημερινά από την Διοίκηση.
Τα Μέλη του Κλιμακίου ακούσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα των συναδέλφων στα Καταστήματα Λάρισας και Βόλου και δεσμευτήκαμε ότι Προτεραιότητα της Παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ με Επικεφαλής τον Γιάννη Πούπκο, αμέσως μετά τις εκλογές είναι να Αγωνιστεί για την Επίλυσή τους !
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες