Life & Style

Η Χριστίνα Κοντοβά πόζαρε με ένα παραδοσιακό φόρεμα της Ουγκάντας για γάμο

Τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά έχει γίνει μόνιμη κάτοικος Ουγκάντας, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία διακρατικής υιοθεσίας της μικρής Έιντα. Από την αφρικανική χώρα, λοιπόν, είναι και η πιο πρόσφατη ανάρτησή της, όπου η σχεδιάστρια και σύντροφος του Τζώνη Καλημέρη ποζάρει με ένα μπλε φόρεμα που, όπως εξηγεί, φορούν παραδοσιακά στους γάμους της Ουγκάντας. «Με μια στολή “gomesi”, για τον παραδοσιακό γάμο της Ουγκάντας. Είναι το πιο κοινό ντύσιμο για τις γυναίκες της Βουγκάντα [σ.σ.: βασίλειο που ανήκει στην Ουγκάντα]».

Μιλώντας στο Τravel.gr γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, η Χριστίνα Κοντοβά είπε: «Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν έμαθα ότι στην Ουγκάντα μπορούσε να γίνει ευκολότερα η διακρατική υιοθεσία, γιατί είχα ξαναέρθει εδώ και ήξερα ότι θα ζούσα σε μία πολύ όμορφη χώρα». Την ξεχωρίζει από τις άλλες χώρες της Αφρικής που έχει επισκεφτεί: «Είναι πιο πράσινη, πιο όμορφη και νομίζω η πιο αυθεντική» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Κοντοβά ζει στην πρωτεύουσα της χώρας, την Καμπάλα, μία πόλη χτισμένη στις όχθες της λίμνης Βικτώρια, «μια ευρωπαϊκή -κατά κάποιον τρόπο- πόλη αλλά με τις αντιθέσεις που βλέπει κανείς στην Αφρική. Δίπλα σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο ή έναν ουρανοξύστη μπορεί να υπάρχει μια παραγκούπολη», πρόσθεσε.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Χριστινας Κοντοβά:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)


marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις