Life & Style

Αυτό είναι το χρώμα κραγιόν που θα αντικαταστήσει φέτος το κόκκινο στο μακιγιάζ σας

Tο κόκκινο κραγιόν είναι all time classic καθώς μπορείς πολύ εύκολα να το υιοθετήσεις ακόμα και στα πρωινά σου looks, αρκεί το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι natural.

Έτσι κι αλλιώς ένα beauty look με κόκκινο κραγιόν δεν χρειάζεται επιπλέον προϊόντα για να ξεχωρίσει καθώς είναι ο πρωταγωνιστής σε κάθε σου εμφάνιση.

Ωστόσο αυτό φέτος φαίνεται να αλλάζει καθώς στην κορυφή της  λίστας των τάσεων στο μακιγιάζ για το χειμώνα 2021-22 πλέον βρίσκεται το μαύρο χρώμα.

Μια ματιά στα πιο πρόσφατα κόκκινα χαλιά και τα catwalks των μεγαλύτερων σχεδιαστών θα σας πείσει πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα 2021-22 είναι τα μαύρα χείλη, που αναδεικνύουν τον goth χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Ως μία από τις πιο ενθουσιώδεις υποστηρίκτριες της τάσης, η Rihanna, η οποία εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα blackberry look στα χείλη, είπε: «Λατρεύω το μαύρο κραγιόν. Πιστεύω πως είναι τολμηρό, είναι έντονο. Υπάρχει τρόπος να γίνει πολύ, πολύ όμορφο. Είναι ένα από εκείνα τα χρώματα που λίγοι άνθρωποι τολμούν, αλλά αν βρείτε τη σωστή ισορροπία στο μακιγιάζ, πιστεύω ότι το μαύρο μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα. Θα μπορούσε να είναι το νέο κόκκινο κραγιόν, αλήθεια».

Πολλοί ακόμα celebrities έχουν φωτογραφηθεί με το τολμηρό αυτό lip look, αποδεικνύοντας πως το μαύρο μπορεί να είναι εξαιρετικά κολακευτικό όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στο μακιγιάζ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις