ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Το Como Shoes υποδέχεται το Φθινόπωρο με τρία νέα brands

Το κατάστημα ανδρικής υπόδησης Como Shoes στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου που λειτουργεί εδώ και ένα εξάμηνο κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό προσφέροντας στους Λαρισαίους ποιοτικές και καλαίσθητες επιλογές σε ένα κομμάτι της τοπικής αγοράς που μέχρι σήμερα υπήρχε κενό.

Η έλευση του Φθινοπώρου βρίσκει την μπουτίκ παπουτσιών, που απευθύνεται αποκλειστικά στους άνδρες, όχι μόνο με ανανεωμένη τη συλλογή της, αλλά και αναβαθμισμένη με τρία νέα brands αποκλειστικά για sneakers και με επιλογές για ανδρικές τσάντες και λοιπά αξεσουάρ.

Trussardi, D.A.T.E. και Blauer… βρίσκονται ήδη στα ράφια του Como Shoes με τις ολοκληρωμένες συλλογές τους, προσφέροντας τις πιο stylish επιλογές σε sneakers, το είδος που έχει γίνει πλέον η απόλυτη τάση στην ανδρική υπόδηση.

Το brand της Trussardi δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις στο κοινό… Εκτός από τη συλλογή παπουτσιών στο «Como Shoes» μπορεί να βρει κανείς τη σειρά με τις δερμάτινες τσάντες και πορτοφόλια της εταιρίας. Η D.A.T.E. sneakers, που η επωνυμία της αποτελεί το αρκτικόλεξο των ονομάτων των τεσσάρων ιδρυτών της, είναι μια λονδρέζικη μπράντα που φτιάχνει αποκλειστικά χειροποίητα sneakers και πούλησε περισσότερα από 8.000 ζευγάρια σε μόλις τρεις ημέρες όταν παρουσίασε την πρώτη της συλλογή το 2005 που ιδρύθηκε, αποτελώντας την είδηση των ντεφιλέ εκείνης της σεζόν. Τέλος, τα sneakers της Blauer φημίζονται για την ποιότητά τους που συνάδει με την διαδρομή της αμερικάνικης εταιρίας που από το 1936 υπήρξε ο προμηθευτής τεχνικού εξοπλισμού και στολών για την αστυνομία και το US Army. Πλέον, τα τελευταία χρόνια, έχει επεκταθεί στο χώρο των sneakers με επιλογές και για πιο αθλητικά looks αλλά και για ξεκάθαρα street urban style.

Άλλωστε, τίποτα δεν φανερώνει αν ένας άντρας έχει στυλ όσο τα παπούτσια του… Τα παπούτσια είναι το υπόβαθρο της ανδρικής γκαρνταρόμπας, το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζονται οι λοιπές επιλογές.

Για το Λαρισαίο άνδρα που ψάχνει την πολυτέλεια, ενδιαφέρεται για τη μόδα και το στυλ, η μπουτίκ “Como Shoes” αποτελεί μια συνεχή πρόκληση για πρωτόγνωρες για τα τοπικά δεδομένα αγοραστικές εμπειρίες… Derbies, brogues, oxfords, loafers, boat shoes και  sneakers… υπάρχουν αμέτρητα στυλ για να επιλέξει κανείς!

E.M.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες