ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 78-76

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις τελευταίες στιγμές της τέταρτης περιόδου για να καθαρίσει την αναμέτρηση απέναντι στον πολύ ανταγωνιστικό Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των Σέρβων επικρατώντας με σκορ 78-76.

Κορυφαίος για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν με 18 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αλεξέι Σβεντ με 16. Από την άλλη πλευρά, για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ξεχώρισαν οι Νέιτ Γουλολτερς με 16 και Όγκνιεν Κούζμιτς με 14.

Στο πρώτο μέρος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε καλύτερα παίζοντας αρκετά σκληρή άμυνα και βάζοντας δύσκολα στον Ερυθρό Αστέρα που άργησε να βρει ρυθμό. Στη συνέχεια όμως οι Σέρβοι άρχισαν να πατούν καλύτερα στο παρκέ, μειώνοντας τη διαφορά και κάνοντας μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική δεύτερη περίοδο. Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι ισόπαλο στο 42-42.

Οι Σέρβοι δεν σταμάτησαν κοντράρουν τους Ρώσους, όντας μπροστά σε ένα μεγάλο διάστημα, όμως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρήκε τον τρόπο έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Γουίλ Κλάιμπερν να περάσει μπροστά. Ωστόσο τα… χρειάστηκε μέχρι το τέλος όπου ο Ερυθρός Αστέρας πίεζε, καταφέρνοντας τελικά να πάρει τη νίκη.  

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις