ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λάτσιο, έσπασε το αήττητο της Ίντερ (3-1)

Στάση Ρώμη για την Ιντερ. Η Λάτσιο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το γκολ του Πέρισιτς, έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 3-1, σπάζοντας παράλληλα την αήττητη πορεία των Πρωταθλητών στην Serie A.

Οι Νερατζούροι προηγήθηκαν μόλις στο 13΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέρισιτς. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με τις δυο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για να σημειώσουν τέρμα. Αρχικά, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το πλάσε του Μπάσιτς, ενώ το 34’ ήταν η σειρά του Ρέινα να πει όχι σε σουτ του Πέρισιτς.

Στο δεύτερο ημίχονο, οι Λατσιάλι ανέβασαν την απόδοση τους και ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε και αυτός από την άσπρη βούλα. Από εκεί και πέρα, η Λάτσιο είχε τα ηνία της αναμέτρησης, ο Φελίπε Αντερσον ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81΄, ενώ ο Μίλινκοβιτς Σάβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε πανηγυρικό τόνο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Πλέον, με αυτήν την ήττα, η Ιντερ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και την Νάπολι, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Λάτσιο έπιασε πεντάδα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις