ΛΑΡΙΣΑ

“Γαλάζιες” εκλογές στη Λάρισα: Μέχρι σήμερα οι εγγραφές – ανανεώσεις για δικαίωμα ψήφου

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών Διοικήσεων των Κομματικών Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων του κόμματος.

Όπως διευκρινίζει η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Λάρισας, “Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία της 24ης Οκτωβρίου.

Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που ανήκουν ιδεολογικά στη Μεγάλη Παράταξή να συμμετάσχουν ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις