ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δήμος Λαρισαίων: Διαψεύδει ο Νταής ότι «τα έσπασε» με τον Καλογιάννη

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής έσπευσε να διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο διακινούμενα σενάρια που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Όπως γράφει ο κ. Νταής, «τις τελευταίες ημέρες, τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες « ανακάλυψαν» δήθεν προβλήματα στη σχέση μου με τον Δημαρχό μας και επικεφαλής της « Συμπαράταξης Λαρισαιων» Απόστολο Καλογιάννη.

Είναι αποκυήματα φαντασίας όσων τα διακινούν.

Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη γιατί η «είδηση» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, οι δεσμοί μου με τον Απόστολο Καλογιάννη είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι.

Πρόκειται για μια νέα απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν προβλήματα στη δημοτική αρχή και στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Δεν μπορούν να αντιπαλέψουν το μεγάλο έργο που γίνεται στην πόλη και τον Δήμο μας, ούτε την μεγάλη αποδοχή του Απ. Καλογιαννη στην κοινωνία της Λάρισας και προσπαθούν να εφεύρουν άλλου είδους ζητήματα.

Θα διαψευστούν παταγωδώς για άλλη μια φορά.

Να θυμάστε ότι, εκτός από το «τυράκι» μιας φήμης υπάρχει και η «φάκα» της αλήθειας…

Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ…ψυχραιμία, παιδιά…»

Αυτό βέβαια που μένει να δούμε είναι εάν στον επόμενο ανασχηματισμό ο δήμαρχος θα σπεύσει επίσης να διαψεύσει τις όποιες φημολογίες, επαναφέροντάς τον σε θέση ευθύνης…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες