ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξυπόλητη στις λάσπες και σε απελπισία η Λαρισαία Ολυμπιονίκης Κατερίνα Βόγγολη – Καταστράφηκε το σπίτι της στην Βελίκα (βίντεο)

Κατολισθήσεις, πλημμυρισμένοι δρόμοι, τεράστιες καταστροφές είναι ό, τι άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Αθηνά», στο πέρασμά της από τα παράλια της Λάρισας. Σπίτια πλημμύρισαν, δρόμοι κόπηκαν στα δύο, τόνοι λάσπης κάλυψαν τα πάντα. Θύμα της κακοκαιρίας και η Λαρισαία Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Βόγγολη. Η αθλήτρια της δισκοβολίας που μίλησε στο «Tlive», πατάει ξυπόλυτη στις λάσπες και προσπαθεί να σώσει ό, τι μπορεί από την περιουσία της.

Το εξοχικό της βρίσκεται στην Βελίκα και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Πλατάνια, αλλά πλέον είναι σε απελπισία καθώς καταστράφηκε η περιουσία της που με κόπο χρόνων απέκτησε.

«Έχει καταστραφεί 100 τετραγωνικά σπίτι και φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλο αυτό θα μπει μέσα στο σπίτι» ανέφερε συμπληρώνοντας ότι το σπίτι της είναι κοντά σε ρέμα, σε σημείο όπου δεν έγινε σωστά έργο κατασκευής δρόμου με αποτέλεσμα το νερό και η λάσπη να το καταστρέψουν. Κρίμα να δίνονται τόσα χρήματα για έργα και αυτά να μην γίνονται σωστά, έσπασε τα κανάλι και μπήκε όλη η λάσπη στο σπίτι μου. Πάνε χαμένοι 20 χρόνων κόποι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες