Life & Style

H Adele αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς κατάφερε να χάσει περίπου 45 κιλά

Μετά από πολλά χρόνια, η Adele έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εντυπωσιακή απώλεια βάρους και το διαζύγιό της. Όπως είπε η 33χρονη τραγουδίστρια στη βρετανική και την αμερικανική «Vogue», ο λόγος που άρχισε να ασκείται δεν ήταν για να χάσει πάρα πολλά κιλά, αλλά για να ελέγξει το άγχος της, καθώς η γυμναστική της έφτιαχνε τη διάθεση. «[Άρχισα να γυμνάζομαι] για να γίνω πιο δυνατή και να περνάω περισσότερο χρόνο καθημερινά μακριά από το κινητό μου. Έφτασα να εθιστώ στην άσκηση. Γυμνάζομαι δύο με τρεις φορές την ημέρα».

Για το διαζύγιό της από τον Simon Konecki το 2019 σχολίασε: «Όταν ήμουν 30 χρονών, ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε χωρίς προειδοποίηση. Απλά, δεν μου ταίριαζε πλέον. Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άλλοι που γνώριζα. Αν δεν έβαζα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου, θα ήμουν δυστυχισμένη. […] Ως γυναίκες μαθαίνουμε να συνεχίζουμε τις προσπάθειες να λειτουργήσει μια σχέση, ακόμα και από τις ταινίες που βλέπουμε μικρές. Τότε πληγώθηκα, αλλά τώρα το βρίσκω ενδιαφέρον, το πώς μαθαίνουμε να τα δεχόμαστε όλα».

«Ως γυναίκες μαθαίνουμε να συνεχίζουμε τις προσπάθειες να λειτουργήσει μια σχέση, ακόμα και από τις ταινίες που βλέπουμε μικρές. Τότε πληγώθηκα, αλλά τώρα το βρίσκω ενδιαφέρον, το πώς μαθαίνουμε να τα δεχόμαστε όλα».

Για τον γιο της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, τον 9χρονο σήμερα Angelo, εξήγησε ότι το καινούριο της άλμπουμ ήταν και ένα μήνυμα προς αυτόν: «Ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσα από αυτό, όταν θα είναι είκοσι ή τριάντα ετών, ποια είμαι και γιατί επέλεξα να χαλάσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας την ευτυχία μου. Κάποιες φορές ένιωσε αληθινά δυστυχισμένος κι αυτό μου προκάλεσε ένα αληθινό τραύμα που δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να γιατρέψω».

Όπως πρόσθεσε η Adele, ο γιος της τής έκανε τη σπαρακτική ερώτηση: «Δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;»: «Έχει να μου κάνει τόσο πολλές απλές ερωτήσεις, που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρω την απάντηση, του τύπου, “Γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε μαζί;”».

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις