Life & Style

Το casual look του Ορφέα Αυγουστίδη και της συντρόφου του, Γεωργίας, στο θέατρο

Σε μια σπάνια δημόσια έξοδο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη σύντροφο του, Γεωργία. Το ζευγάρι, που πρόσφατα καλοσώρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, παρακολούθησε πριν λίγες ημέρες την παράσταση Βάκχες, με τον Ορφέα Παπασπηλιόπουλο, την Ιωάννα Παππά και τον Άκη Σακελλαρίου, στο Ηρώδειο.

Οι δυο τους, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι φωτογραφήθηκαν τόσο μόνοι όσο και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Δεδομένης και της ψύχρας που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, ειδικά τα βράδια, το look του ζευγαριού κινήθηκε σε casual ύφος, με τον Ορφέα να φορά ένα τζιν παντελόνι με λευκό πουκάμισο και κόκκινο τζάκετ και τη σύντροφό του να συνδυάζει το τζιν παντελόνι της με μπεζ τοπ, λευκό πουκάμισο και leather jacket.

NDP

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία, έφεραν στον κόσμο πριν κάποιους μήνες το πρώτο τους μωράκι, ένα αγοράκι με τον ηθοποιό να μιλά ανοιχτά για το πρώτο του παιδί στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είμαστε πολύ καλά, μιάμιση μέρα μπαμπάς, μιάμιση μέρα άυπνος. Είναι τόσο σπουδαία στιγμή, τόσο μεγάλο “ξεκλείδωμα”… Είμαι ακόμα στο μαιευτήριο, η Γεωργία είναι καλά, ο μικρός είναι τέλειος, όλα καλά». 

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις