Life & Style

Δόμνα Μιχαηλίδου: Κομψή με μακρύ pencil φόρεμα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μάς έχει συνηθίσει σε πολύ κομψές εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για την παριουσία της στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου είτε για κάποιο κοσμικό event, επιλέγει πάντα πολύ chic outfits. Πρόσφατα παραυρέθηκε στο Καβούρι και συγκεκριμένα στο Divani Apollon Palace, για το οικονομικό συνέδριο του περιοδικού Economist.

Για την παρουσία της εκεί, επέλεξε ένα μονόχρωμο φόρεμα σε απόχρωση του πράσινου, το οποίο συνδύασε με μπεζ γόβες και τσάντα στο εφέ του snakeskeen. Μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το άνοιγμα  του pencil φορέματος στο ύψος των γοφών, προφανώς για μεγαλύτερη άνεση κινήσεων.

NDP
NDP

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά της παρακολουθεί ενεργά τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, ενώ αγαπά και τον πολιτισμό. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην Επίδαυρο με αφορμή την παράσταση “Οιδίποδας”, ενώ λίγο νωρίτερα είχε εμφανιστεί στο Ηρώδειο με μία εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα.

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις