ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαία πανέμορφη ηθοποιός κερδίζει διαρκώς έδαφος συμμετέχοντας σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (φωτο)

Έκανε αισθητή την παρουσία της από την περσινή σεζόν με την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ με την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου “Η τούρτα της μαμάς” στον ρόλο της Χατιμπέ, ενώ φέτος συμμετέχει στην ολοκαίνουργια σειρά μυστηρίου του OPEN, «Τελευταία Ώρα» που έκανε πρεμιέρα χθες.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Γιαννακού, την νεαρή ηθοποιό από την Λάρισα που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο καλλιτεχνικό στερέωμα με συμμετοχές σε δυνατές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

«Το ταξίδι» ξεκίνησε όπως γράφει και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τη νέα σειρά μυστηρίου όπου λαμβάνει μέρος και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το ταξίδι μας ξεκινά…
Από σήμερα (σ.σ. χθες) και κάθε μέρα #ητελευταιαωρα στις 17 :50 στους δέκτες σας…
Συντονιστείτε…
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Stamos Tsamis
που είναι αυτός που είναι…
Και είναι πάντα δίπλα μας…”

Η ίδια σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες στο koitamagazine.gr είχε πει για την συνεργασία της με το δίδυμο Ρήγα – Αποστόλου στην κωμωδία της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία μου, διότι στην αρχή της τηλεοπτικής μου πορείας έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αυτό το σπουδαίο συγγραφικό δίδυμο, που έχει κάνει αμέτρητες επιτυχίες. Η συνεργασία μου με όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο ήταν εξαιρετική και αποκόμισα εμπειρίες και μαθήματα που σίγουρα θα με βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία μου.

Όσο για το  πως της αρέσει να περνάει την καθημερινότητα της, είπε: «Εκτός από την δραματική σχολή του Ιάσμου έχω τελειώσει το τμήμα Φ.Π του Α.Π.Θ. Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει ένα σεμινάριο Σχολικής ψυχολογίας. Προσπαθώ να περνάω όσο γίνεται δημιουργικά το χρόνο μου φτιάχνοντας γλυκά. Μου αρέσει να πηγαίνω πολύ νωρίς το πρωί για τρέξιμο. Επίσης αγαπάω να πλέκω, με χαλαρώνει, και ο τελευταίος μου στόχος είναι να ισορροπήσω στα rollers μου. Που θα πάει θα τα καταφέρω…».

Αθ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες