ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διπλή επιτυχία για αθλητή του ΝΟΛ

Διπλή επιτυχία για τον αθλητή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟ Λάρισας Γιώργο Μουστάκα, ο οποίος, εκτός από την Προεθνική ομάδα κολύμβησης, κλήθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία και στην Προεθνική ομάδα Μεγάλων Αποστάσεων για το 2021-2022, με βάση τα κριτήρια που θεσπίστηκαν.

Αυτή η επιτυχία του Γιώργου είναι το αποτέλεσμα επίπονων προσπαθειών των τελευταίων ετών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Συγχαίρουμε τον Γιώργο και τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Ζήση Οικονόμου και τους ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη!!!

Στις Δευ, 4 Οκτ 2021, 11:28 π.μ. ο χρήστης Χρήστος Γκατζούλης <athleticlarissa113@gmail.com> έγραψε:

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021-2022

Δύο αθλητές και μια αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟ Λάρισας κλήθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στην Προεθνική ομάδα, με βάση τα κριτήρια που θεσπίστηκαν.

Πρόκειται για τους Κατσαντώνη Κωνσταντίνο, Μουστάκα Γεώργιο και Νάτσιου Ειρήνη.

Η τεράστια αυτή επιτυχία μας κάνει υπερήφανους, αποτελεί μια επιβράβευση για τις προσπάθειες αθλητών και προπονητών και δείχνει το υψηλό επίπεδο της ομάδας μας!

Το ΔΣ του ΝΟ Λάρισας συγχαίρει τον Κωνσταντίνο, τον Γιώργο και την Ειρήνη, και επαινεί τον προπονητή τους Ζήση Οικονόμου για το επίπεδο της αγωνιστικής μας ομάδας!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες