ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ξημέρωσαν με γλέντια και μουσική στη διαπασών εν μέσω μίνι lockdown – Άγρυπνες οι νύχτες στη Νέα Σμύρνη

Άλλη μια άυπνη νύχτα για τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης λόγω μουσικής που έπαιζε στην διαπασών όλη νύχτα με ένα ακόμη …μακρύ γλέντι σε περιοχή της συνοικίας, παρά το γεγονός ότι η πόλη έχει μίνι Lockdown και βρίσκεται για μια εβδομάδα υπό το καθεστώς συγκεκριμένων περιοριστικών μέτρων.

Ακόμη μία καταγγελία έφτασε στα γραφεία του onlarissa.gr για το συγκεκριμένο θέμα στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Καλημέρα σας γιατί πλέον ξημερώνουμε άλλη μια νύχτα άυπνοι στην πλέον γνωστή σε όλους συνοικία της Νέας Σμύρνης στην οποία οι Νόμοι καταπατούνται συστηματικά με την μουσική για ακόμα μια μέρα και εν μέσω mini lockdown να είναι στην διαπασών…. Ερωτώ λοιπόν τους αρμόδιους φορείς της Πόλης μας….Γιατί για ακόμα μια νύχτα έχουμε καταπάτηση των ωρών κοινής ησυχίας? Γιατί εν μέσω mini lockdown με απαγόρευση μουσικής 1.00 έως 6.00 εδώ παίζει στην διαπασών η οποία ακολουθείτε από γλέντι? Ποιος είναι αρμόδιος να απαντήσει λοιπόν? Γιατί? Άλλη μια άυπνη νύχτα για τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης (Υ.Γ

παρακαλώ κοινοποιήστε κάποιο άρθρο διότι μόνο έτσι θα ακουστούμε….Κυριολεκτικά έχουμε χάσει τον νυχτερινό ύπνο μας και υποφέρουμε από παραβατικότητα μόλις πέσει το σκοτάδι…Υποβαθμιστηκε όλη η συνοικία)».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες