ΛΑΡΙΣΑ

Η “Θεσσαλία στην καρδιά μας” για το φράγμα Αγιονερίου

Ερώτηση για το φράγμα Αγιονερίου στην Ελασσόνα κατέθεσαν στο περιφερειακό συμβούλιο, οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας κ.κ. Πέτρος Τσακνάκης και Δέσποινα Αράπκουλε.

Αναλυτικά η ερώτηση: “Ένα χρόνο πριν, κατά την επίσκεψη μας στο Ημιτελές φράγμα Αγιονερίου, είχαμε αναδείξει τις σημαντικές ευθύνες της Περιφερειακής αρχής για την εγκατάλειψη και τον συνεχή εμπαιγμό απέναντι στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας.

Στην Επερώτηση που καταθέσαμε στο Περιφερειακό συμβούλιο ζητήσαμε ποιες είναι οι προθέσεις σας και οι μετέπειτα ενέργειες που προτίθεστε να κάνετε. Ιστορικά από τον Δεκέμβριο του 2018, σε σχετική επερώτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο είχατε ανακοινώσει την ανάθεση μελέτης σκοπιμότητας, ενώ πέρυσι μας διαβεβαιώσατε ξανά πως θα ξεκινήσετε τη μελέτη κόστους οφέλους του έργου.

Τελικά φτάσαμε στον Οκτώβριο του 2020 , όπου υπογράψατε την σύμβαση της μελέτης σκοπιμότητας, από την οποία οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αναμένουνε εν αγωνιωδώς τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα αυτής.

Στα πλαίσια αυτά :
Επερωτάται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας :
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται σήμερα η μελέτη σκοπιμότητας, τα αποτελέσματα αυτής και ποιες θα είναι οι μετέπειτα ενέργειες σας ως προς το συγκεκριμένο έργο;”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις