ΛΑΡΙΣΑ

Η ΑΔΕΔΥ σε σχολεία στο Δαμάσι και τα Πλατανούλια – Παρέδωσε ηλεκτρονικό υλικό (βίντεο)

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ αποτελούμενο από τον προεδρεύοντα αυτής Μπράτη Δημήτρη και το μέλος της Ε.Ε. Πάιδα Γιάννη, βρέθηκε στο νομό Λάρισας το διήμερο Δευτέρα 27 (χθες) και Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 (σήμερα), όπου συμμετείχαν σε ενημερωτική συνάντηση, για τις εξελίξεις στα θέματα των Δημοσίων Υπαλλήλων η οποία έγινε χθες στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Λάρισας (Νεάπολη Λάρισας) με τη συμμετοχή των Α/θμιων Σωματείων του νομού.

Σήμερα εξάλλου το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ και αντιπροσωπεία του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας μετέβησαν στα Δημοτικά σχολεία Δαμασίου και Πλατανουλίων για να παραδώσουν στα συγκεκριμένα σχολεία που επλήγησαν από το σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, ηλεκτρονικό υλικό για τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών.

Μια δράση που αποτελεί μέρος της υλοποίησης της απόφασης της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για στήριξη των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο. Είχε προηγηθεί (Μάρτιο και Απρίλιο) άμεση στήριξη των Δήμων Τυρνάβου, Ελασσόνας, Λαρισαίων και Φαρκαδόνας με την παράδοση σε αυτούς ,από το ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας, ειδών πρώτης ανάγκης.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των κ.κ. Μπράτη και Τζιατζιά:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες