ΛΑΡΙΣΑ

H Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του  ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και του  Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Τυρνάβου στη διανομή τροφίμων TEBA  

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά,  συμμετείχαν στη διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» του Δήμου Τυρνάβου, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 21 &22/09/2021, στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου.

Η συνεργασία αυτή είχε ως στόχο την ανακούφιση και την εξάλειψη της φτώχειας και συγκεκριμένα τη μείωση του αριθμού των ατόμων που κινδυνεύουν από φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό, ενισχύοντας παράλληλα, τη δημιουργία ενός ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου για την πρόσκληση να συμμετέχει στην ενημέρωση του πληθυσμού για τις υπηρεσίες και τις Μονάδες του σχετικά με  την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από παράνομες και νόμιμες ουσίες.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λάρισα, εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες