Life & Style

Έλενα Ακρίτα στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Mου οφείλετε μία συγγνώμη ή θα πρέπει να στείλω εξώδικο»

 

Το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Love it», η Έλενα Ακρίτα παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, για κάποια σχόλια που ακούστηκαν για την ίδια.

Το θέμα αφορούσε τον Σπύρο Φωκά και την ανάρτηση της συζύγου του, στην οποία απαντούσε σε δημοσιεύματα που ήθελαν εκείνη και τον σπουδαίο ηθοποιό να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Η εκπομπή εμφάνισε την απάντηση της Λίλιαν Φωκά ως απάντηση και στην Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια ανάρτηση με έκκληση για ενίσχυση του ηθοποιού από το υπουργείο Πολιτισμού.

Έτσι λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα απαίτησε από τους συντελεστές του «Love it» να της ζητήσουν δημόσια συγνώμη, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι για παρόμοιες υποθέσεις έχει κινηθεί στο παρελθόν δικαστικά.

«Με την εκπομπή σας τα έχω. Κυρία Μαλέσκου είμαι σε ένα δίλημμα. Ή θα πρέπει να μου διευκρινίσετε και μου οφείλετε μία συγγνώμη ή θα πρέπει να στείλω εξώδικο.

Έχετε καταλάβει τι λέμε; Ένας πρωτοετής της Νομικής θα καταλάβαινε τι προσπαθώ να σας πω. Είπατε ξεκάθαρα στην εκπομπή σας ότι η ανακοίνωση της κυρίας Φωκά απαντάει στην Έλενα Ακρίτα και ο κύριος Γιαννόπουλος είπε αυστηρά ότι τα «εν οίκω μη εν δήμω». Απάντησε η κυρία Φωκά σε εμένα, κύριε Γιαννόπουλε;

Από τον Ιούλιο η οικογένεια έχει δημοσιοποιήσει IBAN για να βοηθήσουμε. Στη δική μου την περίπτωση της σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου κόλλαγε το σχόλιό σας;», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα.

Ωστόσο, η Μάρτζυ Λαζάρου εξήγησε στην Έλενα Ακρίτα ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ουδέποτε είχε ο οποιοσδήποτε πρόθεση να την προσβάλει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις