Life & Style

Meghan Markle: Με μίνι Valentino φόρεμα στη σκηνή του Global Citizen Live στο πλευρό του πρίγκιπα Harry

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Global Citizen Live όπου μίλησαν για τη μεγάλη ανάγκη να υπάρχει ισότητα στον εμβολιασμό των πληθυσμών όλων των χωρών του κόσμου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έδωσαν μαζί έναν εμπνευσμένο λόγο στο Central Park ζητώντας να υπάρχει ίση διανομή του εμβολίου παγκοσμίως ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ξεπεράσει την πανδημία. Μάλιστα ζήτησαν από τους παγκόσμιους ηγέτες και τις φαρμακευτικές εταιρείες να δουν το εμβόλιο ως «βασικό ανθρώπινο δικαίωμα».

Η Markle είχε επιλέξει για την περίσταση ένα λευκό Valentino φόρεμα με floral λεπτομέρειες και το είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες και διακριτικά κοσμήματα. Το κοινό δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί ενώ όταν ο πρίγκιπας Harry είπε «εγώ και η σύζυγός μου» ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το ζευγάρι να αγκαλιάζεται.

«Πιστεύουμε ότι ο τόπος που γεννήθηκες δεν θα έπρεπε να καθορίζει την ικανότητά σου να επιβιώνεις» ανέφερε ο Harry κρατώντας σφιχτά το χέρι της Meghan, η οποία τόνισε πως το πώς το εμβόλιο θα διανεμηθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, και σε ποιους θα δοθεί θα πρέπει να είναι ευθύνη ανεξάρτητων οργανισμών που ξέρουν ακριβώς που είναι απαραίτητες περισσότερο αυτές οι δόσεις. Σκεφτείτε απλά τις εκατομμύρια δόσεις εμβολίων που πετάχτηκαν αυτόν τον χρόνο. Αυτό είναι σαν να πετάς στα σκουπίδια σωσίβια όταν όλοι γύρω σου πνίγονται».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις