ΛΑΡΙΣΑ

Επετειακή εκδήλωση από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Λάρισας

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Λάρισας διοργάνωσε, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του συνδικαλιστικού σωματείου, επετειακή εκδήλωση σε γνωστό κέντρο της Λάρισας .

Η πρόεδρος της ένωσης κ Γεωργία Νταμάγκα αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, έκανε εκτενή αναφορά στην πορεία της Ένωσης και τόνισε πως αποτελεί τον πρώτο συνδικαλιστικό φορέα των ελευθέρων επαγγελματιών παιδιάτρων σε ολόκληρη την Ελλάδα και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νυν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος, που διετέλεσε πρώτος πρόεδρος της Ένωσης καθώς και το μέλος της Ένωσης Παιδιάτρων Αττικής, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παιδιάτρων κ. Κώστας Νταλούκας.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς υπήρξε η βράβευση με αφορμή την ολοκλήρωση του επαγγελματικού τους βίου των παιδιάτρων Δημήτρη Μηλιώνη, Μαρίας Κουκουφίκη και Αναστασίας Γούσιου – η τελευταία μάλιστα υπηρέτησε επί σειρά ετών την Ένωση από τη θέση της προέδρου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις