Life & Style

Η Acun Media έστειλε εξώδικο λίγο πριν την πρεμιέρα του «Just the 2 of Us»

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του «Just the 2 of Us» στις 20:00, στον Alpha με τον Νίκο Κοκλώνη να μας προσκαλεί κάθε Σάββατο σε ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι με τα πιο αγαπημένα και ηχηρά ονόματα της showbiz, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, κάνοντας μια απρόσμενη αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως ένας από τους συμμετέχοντες έλαβε, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, εξώδικο από την Acun Media. Ο λόγος φυσικά για τον James Καφετζή του οποίου οι σχέσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως δεν είναι και οι καλύτερες.

«Λάβαμε και ένα εξώδικο για να μη συμμετέχει ένας παίκτης σήμερα το βράδυ. Έστειλε εξώδικο η Acun Media στον James Καφετζή» είπε ο Νίκος Κοκλώνης χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, ο James Καφετζής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagrm έδωσε κανονικά ραντεβού με τους τηλεθεατές για το βράδυ του Σαββάτου και την πρεμιέρα του μουσικού σόου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις