ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτοί είναι που εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και στην Ομοσπονδία – Όλα τα ονόματα

Μετά την ανάδειξη της παράταξης “Εμπόριο Ανάπτυξη” ως της μεγάλης νικήτριας των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης των εμπόρων στο πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Μπάμπη Παπαδόπουλου, το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρόσωπα που εκλέγονται τόσο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, όσο και ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο από την παράταξη “Εμπόριο Ανάπτυξη” εκλέγονται οι εξής: Μπάμπης Παπαδόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γαβρογιάννης, Κώστας Γκουντέλος, Χρήστος Φιλιππόπουλος και Κώστας Ευσταθίου.

Από την παράταξη “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων” εκλέγονται οι εξής: Περικλής Καζαντζίδης, Αγισήλαος Τριγάζης και Γιώργος Καραβίδας.

Για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας η παράταξη “Εμπόριο Ανάπτυξη” εκλέγει τους εξής: Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μάριος Βούλτσος, Βασίλης Γαβροιγάνης, Χρήστος Γενιτσεφτσής, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Κώστας Γκουντέλος, Λευτέρης Δημοβέλης, Κώστας Ευσταθίου, Νίκος Καγκελάρης, Ελένη Λιάγκουρα, Γρηγορία Καματέρη, Ευαγγελία Καρδάρα, Βάσω Κατσούρα, Κατερίνα Κουτζεκλίδου, Θανάσης Μαργαρίτης, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Πουρσανίδης, Γιώργος Τσαπλές και Χρήστος Φιλιππόπουλος.
Η παράταξη “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων” εκλέγει τους εξής: Ευαγγελία Βαΐτση, Θανάσης Βράκας, Γρηγόρης Γιασάρης, Βασίλης Γκρίμπας, Βαγγέλης Ζεμπελτσής, Περικλής Καζαντζίδης, Γιώργος Καραβίδας, Δημήτρης Καρατέγος, Πέτρος Κρίκης, Στέφανος Πλασταράς και Αγισίλαος Τριγάζης.

Και στα δύο παραπάνω όργανα, η παράταξη της “Αδέσμευτης Κίνησης Λαρισαίων Εμπόρων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης” δεν κατάφεραν να εκλέξουν εκπρόσωπο, ενώ δεν κατάφερε επίσης να εκλεγεί και ο ανεξάρτητος υποψήφιος κ. Μανώλης Παπανικολάου.

Σημειώνεται τέλος πως οι εκλογές για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας θα γίνουν στις 24 Οκτωβρίου.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες