ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League – Μόνος πρώτος ο Βόλος, 3-0 τον Ατρόμητο

Η ξέφρενη εκκίνηση του ΝΠΣ Βόλου στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε και το απόγευμα της Πέμπτης, αφού επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ομάδα του Γκιγέρμο Αμπαρασκάλ πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας το απόλυτο με 9 βαθμούς.

Η επίδοση του ΝΠΣ Βόλου έχει την αξία της, αφού για την ώρα προηγείται στην κατάταξη των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν 7 βαθμούς.

Την Κυριακή τον περιμένει το πρώτο crash-test αφού θα τον φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά το συγκρότημα του Αχιλλέα Μπέου θα ταξιδέψει στην Αθήνα ως πρωτοπόρος…

Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος παραμένει με 1 βαθμό στη συγκομιδή του, αυτόν που εξασφάλισε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Με τις ήττες από τον Παναιτωλικό και τον ΝΠΣ Βόλο, ξεπερνά στον βαθμολογικό πίνακα μόνο τον Απόλλωνα, τη Λαμία που έχουν μηδέν και τον Άρη που άρχισε με αφαίρεση -6.

Αλλά σίγουρα το μέλλον του Άνχελ Λόπεθ στο Περιστέρι δεν μοιάζει τόσο ευοίωνο…

Ο ΝΠΣ Βόλος άρχισε επιθετικά από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 4’ κέρδισε πέναλτι. Ο Τζήλος είδε χέρι σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου να ανακόψει σουτ του Ροσέρο, όμως αφού τσέκαρε το VAR άλλαξε γνώμη.

Αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που συνέχισαν να επιτίθενται και στο 12’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γκρίλο. Στο 27’ ένα γκολ του Βασιλαντωνόπουλου ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Η υπεροχή του ΝΠΣ Βόλου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 59’, όταν ο Μπαρτόλο σούταρε, ο Πίριτς απέκρουσε και στο «ριμπάουντ» ο Ροσέρο σκόραρε με κοντινό πλασέ.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 88’, όταν ο Ντένιτς ανέτρεψε τον Μπαρτόλο στην περιοχή του Πίριτς, ο Τζήλος έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα και ο Φαν Βέερτ εκτέλεσε εύστοχα.

Ο θρίαμβος της ομάδας της Μαγνησίας ολοκληρώθηκε στο 92’, όταν ο Τερεζίου βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν, Ροσέρο (67′ Νίνης), Φαν Βέερτ (90+2′ Τερεζίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (87′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον (71′ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος, Σπιρίντόνοβιτς (71′ Αθανασίου), Μουνίθ και Κουλούρης.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις