ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λάρισα

Ξεκινά αύριο Σάββατο στη Λάρισα το Πανελλήνιο Τουρνουά Παλαιμάχων με τη συμμετοχή ομάδων από τη Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Πάτρα, την Ιτέα, το Χαϊδάρι και τα Νέα Λιόσια.

Το Τουρνουά την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και φιλοξενειίταιστο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας». Οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τόνισαν τα εξής:

Νίκος Λιούπας, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης: «Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες που μας αποδεικνύουν ότι η αγάπη για τον αθλητισμό δεν μετρά χρόνια. Τιμούμε τους ανθρώπους που έδωσαν μάχες μέσα στα γήπεδα και βοήθησαν προκειμένου το πνεύμα και η ιδέα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» να μεταδοθούν από γενιά σε γενιά. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον αθλητισμό, στηρίζει διοργανώσεις που φέρνουν κόσμο στην πόλη μας. Κάνουμε τον αθλητισμό τρόπο ζωής και καλούμε τους Λαρισαίους να στηρίξουν τη διοργάνωση. Καλούμε τους πολίτες να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση και να παρακολουθήσουν τους αγώνες».

 Μιχάλης Αναστασίου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο ΣΕΠΝΛ διοργανώνει αυτό το τουρνουά το οποίο είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου. Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την διοργάνωση. Στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητικό τουρισμό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου».

Δημήτρης Μπουχλαριώτης Πρόεδρος της ΕΠΣ νομού Λάρισας: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας  γι΄ αυτό το τουρνουά. Ιδιαίτερα στον πολύ δραστήριο πρόεδρο του Συνδέσμου Μανώλη Γαραζανάκη. Φέρνει στην πόλη πάρα πολύ κόσμο και βοηθά με τον αθλητικό τουρισμό το νομό μας. Καλή επιτυχία στη διοργάνωση και όλα αυτά να έχουν συνέχεια για το καλό της περιοχής μας».

Μανώλης Γαραζανάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Παλαιμάχων νομού Λάρισας: Καλούμε τον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο να παρευρεθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας» για να παρακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον θέαμα από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το υπηρέτησαν με όλες αυτές τις αξίες που δυστυχώς σήμερα έχουν ξεχάσει κάποιοι. Γιορτάζουμε τα 20 χρόνια του ΣΕΠ ν. Λάρισας με τη συμμετοχή παλαιμάχων από 9 πόλεις της Ελλάδας. Θέλουμε μέσα από αυτό το τουρνουά να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και να βοηθήσουμε την περιοχή μας. Ευχαριστούμε την ΕΠΣΛ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο για τη συνεργασία. Όσο αντέχουν οι δυνάμεις και τα πόδια των παλαιμάχων θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό, το λαρισινό ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια και φιλανθρωπία, όπως κάνουμε πάντα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες