ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Η διπλή χαρά του Μαρτίνς για τον Τικίνιο και το πλάνο για Ελ Αραμπί και Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Απόλλωνα προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο «σακούλι», μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο φινάλε του έως τη διακοπή με τους αγώνες σε Τρίπολη και Πόλη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς κατάφερε και να «φρεσκάρει» το βασικό σχήμα δίνοντας ανάσες σε βασικά στελέχη του και να δει θετικότατα στοιχεία από ποδοσφαιριστές που έχει ποντάρει πάνω τους. Πρώτος και καλύτερος ο Τικίνιο, που άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα με δύο εντυπωσιακά γκολ δείχνοντάς μας την –έτσι κι αλλιώς– αδιαμφισβήτητη κλάση του.

Η καρφωτή κεφαλιά και η «οβίδα» που ακολούθησε με το δυνατό σουτ είναι δύο γκολ σήμα-κατατεθέν του βραζιλιάνου στράικερ που όπως λέγαμε εδώ και καιρό το μόνο που χρειάζεται είναι ρυθμός. Ο Μαρτίνς τού δίνει απλόχερα το ρυθμό και ο Βραζιλιάνος αρχίζει να τον δικαιώνει.

Η χαρά του πορτογάλου τεχνικού για το χθεσινό ματς ήταν διπλή, γιατί είδε τον Τικίνιο να «παίρνει μπρος» την κατάλληλη στιγμή. Τον πίστευε πάντα και τον στήριξε όσο δεν πήγαινε άλλο. Ακόμη και μετά το ματς με τη Λαμία, στο Ρέντη, ο Μαρτίνς είχε συνομιλίες με τον Βραζιλιάνο, όπου τον «ντόπαρε» και του έδωσε να καταλάβει πως είναι δίπλα του και είναι σίγουρος για την επιστροφή του.

Ο Τικίνιο τον δικαίωσε πρώτη φορά και πλέον μπαίνει δυναμικά για το σπουδαίο ματς στην Τρίπολη το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα.

Εκεί όπου ο Μαρτίνς είναι αρκετά πιθανό να έχει στη διάθεσή του και τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός πάει καλύτερα και ο στόχος είναι να προλάβει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα. Αν όχι για το βασικό σχήμα, να βρίσκεται στον πάγκο και αν χρειαστεί να μπει στο παιχνίδι.

Όσο για τον έτερο τραυματία της ομάδας, τον Εμβιλά, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Το επιτελείο του Μαρτίνς έχει «κυκλώσει» το ματς στην Πόλη ως στόχο για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο γάλλος αμυντικός μέσος. Ελπίδες υπάρχουν σημαντικές, οι επόμενες μέρες θα κρίνουν τα πάντα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις