ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 – Θέαμα χωρίς γκολ στη Νίκαια

Το παιχνίδι στη Νίκαια είχε αρκετά όμορφα πράγματα, εκτός από την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου: το γκολ. Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτά, είχαν ευκαιρίες και δεν περίμεναν στην άμυνα. Ωστόσο, η αστοχία και η κακή τελική προσπάθεια τους άφησαν στο 0-0.

Έστω και με τον βαθμό, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει στην κορυφή της Superleague με επτά βαθμούς, έχοντας ως συγκατοίκους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» συνεχίζει αήττητος με δύο νίκες και μία ισοπαλία και έδειξε έχει συνέχεια στην απόδοση μετά τους θριάμβους του επί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά παραμένει η μοναδική στη Superleague που έχει μηδέν παθητικό, αφού σε τρία παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ. Χάρη στην ανασταλτική λειτουργία της έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα συνεχίσει στις υψηλές ζώνες της βαθμολογίας.

Ο Ιωνικός διατήρησε αλώβητη την έδρα του για δεύτερο συνεχόμενο ματς – αν και αυτή τη φορά δεν νίκησε όπως με τον Άρη – ανέβηκε στους τέσσερις πόντους και με βάση τη Νίκαια, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό.

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά ήταν ανοιχτό, αλλά η μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 35’, όταν ο Εραμούσπε βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 42’ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, αλλά ο Τουράμ από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Ο Ιωνικός συνέχισε να πιέζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Μύγας με κεφαλιά και ο Τσιγκρίνσκι στην επαναφορά με σουτ, αστόχησαν. Στο 57’ ο ΠΑΣ επανήρθε με τον Πίρσμαν, αλλά αυτός ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε το σουτ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 67, όταν ο Ντάλσιο πέρασε τον Λοντίγκιν, αλλά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Τελευταία καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Περέα στο 86’, που κατέληξε στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο (92΄Πογκοσιάν), Ματσούκας (90΄Κωνσταντινίδης), Άοσμαν (82΄Μάναλης), Μπουένο (46΄Κάνιας), Τουράμ.

ΠΑΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Κάργας, Σναϊντερμ Γκαρντάβσκι (52′ Μορέιρα), Λώλης (46′ Μιλιντσεάνου), Ντομίνγκεθ, Περέα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις