Life & Style

Barbara Palvin: Ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού με δημιουργία της Celia Kritharioti

Το όμορφο αγγελάκι της Victoria Secret Barbara Palvin με τους 17 εκατ. ακολούθους, κατέφθασε στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό διεθνούς περιοδικού μόδας σε μια φωτογράφιση βγαλμένη από την ελληνική μυθολογία.

Στο high fashion editorial, το διάσημο μοντέλο ποζάρει με 2 haute couture δημιουργίες της Ελληνίδας, διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Celia Kritharioti, ως μια πολεμίστρια βγαλμένη από την ελληνική μυθολογία.
Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε το γεγονός ότι το one-of-a-kind μακρύ φόρεμα του διάσημου οίκου με τις πολύχρωμες αλυσίδες, που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο σώμα του μοντέλου, κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού.

Οι hand made αλυσίδες αποτελέσαν έμπνευση και για τα δύο creations, εκπέμποντας δυναμισμό και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τη μοναδική τεχνοτροπία της ταλαντούχας Σίλιας Κριθαριώτη.

H Σίλια Κριθαριώτη με το ατελιέ της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις