Life & Style

Ursula Corbero: Η Tokyo του La Casa De Papel πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Shiseido

 

Η Úrsula Corberó, η αγαπημένη μας «Τόκιο» από τη σειρά του Netflix «La Casa de Papel» είναι μία από τις πιο διάσημες Ισπανίδες celebrities με περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Τώρα, η Úrsula αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο, ως τη νέα Shiseido Global Ambassador και τη βασική πρωταγωνίστρια της καμπάνιας «Power Is In You», που μαζί με τις Megan Rapinoe και Hikaru Utada, στόχο έχουν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο αναδεικνύοντας την δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο.

«Η ομορφιά πηγάζει από την θετική διάθεση. Είναι μια αίσθηση ενέργειας, μια αίσθηση ζωντάνιας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, πρέπει να το προσπαθήσετε. Αν κάνετε λάθος, θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Άλλωστε η ομορφιά δεν είναι τέλεια», δηλώνει η Úrsula.

H καμπάνια «Power Is In You» επιδιώκει να ενδυναμώσει τον καθένα από εμάς να απελευθερώσει την εσωτερική ενέργειά του, να ενεργοποιήσει την δική του ομορφιά και να την χρησιμοποιήσει ως μια όμορφη δύναμη στον κόσμο.

 

Μέσω της καμπάνιας, η Shiseido αποκαλύπτει το νέο Ultimune, το #1 αντιγηραντικό serum με ανανεωμένη, πανίσχυρη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία, που υπόσχεται διπλή αντιγηραντική δράση για πιο υγιή, πιο δυνατή επιδερμίδα. Τώρα και στο μέλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις