ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη νίκη για την Γιουβέντους (3-2)

Μετά από 5 αγωνιστικές, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στη Serie A, επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας της Σπέτσια, και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι, η ομάδα του Αλέγκρι έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες από το ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 28′ με τον Κεν, αλλά ο Γκιασί με τρομερό σουτ στο 33′ ισοφάρισε για τη Σπέτσια.

Ο Ντιμπάλα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τη Γιουβέντους στο 40′ και το 42′, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αντιστέ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1 στο 50′, αλλά ο Κιέζα ισοφάρισε σε 2-2 στο 66′.

Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και τελικά έκανε την ανατροπή με τον Ντε Λιχτ να σκοράρει για το 2-3 στο 72′, δίνοντας το πρώτο φετινό τρίποντο στην ομάδα του.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζουτ, Νικολάου, Μπαζτόνι, Αμιάν, Χριστόφ, Φερέρ, Ματζιόρε (85’ Σαλσίδο), Γκιασί, Βέρντε (77’ Μανάι), Μπουραμπιά (77’ Σαλά), Αντιστέ (77’ Ενζολά).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντανίλο, Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ, Ραμπιό (67’ Μπερναρντέσκι), Μπεντανκούρ (46’ Λοκατέλι), ΜακΚένι, Ντιμπάλα, Κεν (59’ Μοράτα), Κιεζα (84’ Κουλουσέβσκι).

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις