ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαίος με πολλά κιλά στο παρελθόν πήγε στο GNTM, τον απέρριψαν και με ανατροπή πέρασε τελικά με wild cart (φωτο – βίντεο)

Χάρη στο μέλος της κριτικής επιτροπής του γνωστού τηλεοπτικού σόου μοντέλων στο STAR,  Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, έγινε η ανατροπή και ο 25χρονος Λαρισαίος Γιάννης Ψιψιλής που επιθυμεί να γίνει επαγγελματίας μοντέλο, πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης είχε καταφέρει να πάρει δύο  «ΝΑΙ» από τους κριτές Άγγελο Μπράτη και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (την πιο αυστηρή κριτή του σόου), όμως τα δυο «ΟΧΙ» από τους άλλους δύο κριτές Δημήτρη Σκουλό και Ζενεβιέβ Μαζαρί του έκλεισαν την πόρτα για την επόμενη φάση. Ωστόσο την τελευταία στιγμή η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αποφασίζει να δώσει wild cart στον Λαρισαίο, ο οποίος τα κατάφερε τελικά και έχει συνέχεια στο GNTM.

«Θέλω να σε δω να τους διαψεύσεις και περιμένω πάρα πολλά από εσένα» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απευθυνόμενη στον νεαρό διαγωνιζόμενο του GNTM.

Ο Γιάννης σπούδασε λογιστής, αλλά δουλεύει στην εστίαση στην Λάρισα, όπως ανέφερε, τα τελευταία 10 χρόνια, σε μεγάλα μαγαζιά. Περιστασιακά κάνει μόντελινγκ τα τελευταία 3-4 χρόνια και μάλιστα έχει συνεργαστεί με δύο μεγάλα πρακτορεία μοντέλων στην Αθήνα.

Ο ίδιος είπε στους κριτές ότι μικρός είχε κόμπλεξ με τα κιλά του καθώς είχε ξεπεράσει τα 100 και χρειάστηκε να φτάσει 16 χρονών για να πάει στην παραλία.

Τελικά πείσμωσε έχασε τα κιλά, «δούλεψε» το σώμα του, το αγάπησε και πλέον κάνει όνειρα για μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ.

«Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε, θα τα δώσω όλα για να σας αποδείξω ότι αξίζω την δεύτερη ευκαιρία» είπε ο Λαρισαίος νεαρός που ευελπιστεί να συνεχίσει όσο πιο μακριά μπορεί στο σόου κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες