Life & Style

Η έμπνευση πίσω από την εμφάνιση της Emma Corrin στα Emmy Awards που δίχασε

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η τελετή απονομής των Emmy Awards. Για ακόμη μια χρόνια οι διάσημες κυρίες του Hollywood περπάτησαν στο κόκκινο χαλί αποσπώντας ποικίλα σχόλια.  
Άλλες γοήτευσαν, άλλες απογοήτευσαν και άλλες δίχασαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους.
Ανάμεσα σε αυτές που δίχασαν το κοινό ήταν και η Emma Corrin, η οποία αποτέλεσε την έκπληξη στη σειρά «The Crown», υποδυόμενη την πριγκίπισσα Diana.

Ειδικότερα, η 25χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα strapless φόρεμα Miu Miu στην απόχρωση της ώχρας, το οποίο συνδύασε με ασορτί μακριά γάντια που άφηναν ακάλυπτα τα γαμψά της νύχια και ένα headpiece που θύμιζε τα σκουφάκια κολύμβησης.

Πολλοί παρομοίασαν την εικόνα της με ηρωίδα της Jane Austen, ακόμα και με τις πρωταγωνίστριες του «The Handmaid’s Tale», ενώ άλλοι βρήκαν την εμφάνισή της ιδιαίτερα παράξενη, χωρίς να μπορούν να δουν πιο βαθιά στην έμπνευση.

Το χρώμα του φορέματός της, πάντως, δεν πρέπει να ήταν τυχαίο καθώς αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα χρώματα της πριγκίπισσας Diana, το οποίο επέλεγε αρκετά συχνά για τις δημόσιες εμφανίσεις της, συμπεραίνοντας πως η Corrin ήθελε να αποτίνει φόρο τιμής στο πρόσωπο που την ανέδειξε, με την οποία στην ουσία συνδέθηκε αρκετά λόγω του ρόλου της.

 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Diana (@dianaforeverremembered)

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις