Life & Style

«Είναι, απλά, ένα σώμα»: Η Zoë Kravitz απάντησε στις αντιδράσεις για το αποκαλυπτικό φόρεμά της στο Met Gala

Η Zoë Kravitz έκανε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις στο πρόσφατο Met Gala, που ήταν αναπόφευκτο όχι μόνο να φωτογραφηθούν αλλά και να συζητηθούν. Επέλεξε να φορέσει μια διάφανη δημιουργία Saint Laurent by Anthony Vaccarello με ένα δίχτυ κρυστάλλων και το εμβληματικό λογότυπο YSL στο εσωτερικό. Την εμφάνισή της, που άφηνε πολύ λίγο χώρο στη φαντασία, συμπλήρωσαν ένα μεταλλιζέ εσώρουχο στρινγκ, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και κρεμαστά σκουλαρίκια.

Το λουκ της ήταν εκθαμβωτικό, αλλά κατά τα φαινόμενα υπερβολικά τολμηρό για κάποιους χρήστες των social media, με ορισμένους από αυτούς να αναρωτιούνται γιατί η ηθοποιός, κόρη του τραγουδιστή Lenny Kravitz και της ηθοποιού Lisa Bonet, «ένιωσε την ανάγκη» να ντυθεί «έτσι».

Η ίδια απάντησε στα σχόλια ως εξής: «Είναι απλά ένα σώμα. Το έχουμε όλοι». Δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που παίρνει θέση. Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για τη σχέση της με τον Channing Tatum, είχε σχολιάσει ειρωνικά: «Μην παραλείψετε να προσποιηθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει τα δικά σας θέματα για να ασχοληθείτε με αγνώστους στο ίντερνετ».

Δείτε την εμφάνιση της Zoë Kravitz στο Met Gala:

Getty Images

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις