ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αφαίρεσαν την παλιά άσφαλτο σε δρόμο στη Λάρισα για να στρώσουν καινούργια, όμως… τον ξέχασαν και έγινε χωματόδρομος (φωτο)

Ο δρόμος βρίσκεται στην συνοικία της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα και όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στην οδό Ξυλοκάστρου είχαν αφαιρέσει την παλιά άσφαλτο προκειμένου να στρώσουν καινούργια, κάτι που δεν έγινε ποτέ…

Μάλιστα είχαν προχωρήσει οι εργασίες ρίχνοντας πετρέλαιο, ξαφνικά σταμάτησαν τα έργα και πλέον όχι μόνο ο εν λόγω δρόμος δεν έχει έστω την παλιά άσφαλτο, αλλά μετατράπηκε σε …χωματόδρομο.

Στην καταγγελία του στον onlarissa.gr, κάτοικος της συνοικίας, αναφέρει τα εξής:

«Κατοικώ στην περιοχή της Νέας Πολιτείας και εδώ και περίπου 2+ μήνες, στην οδό Ξυλοκάστρου (παράλληλη με τις γραμμές του τρένου), είχαν προχωρήσει σε εργασίες ασφαλτόστρωσης, σε ένα κομμάτι της οδού περίπου 150 μέτρων απόστασης. Ενώ αφαίρεσαν την παλιά άσφαλτο, και κάποια στιγμή είχαν ρίξει πετρέλαιο, από τότε (περίπου 2 μήνες) , δεν έχουν προχωρήσει σε καμία απολύτως εργασία, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει μετατραπεί σε χωματόδρομο. Επειδή, διασχίζουμε καθημερινά το συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να μεταβαίνουμε στις εργασίες μας, τα οχήματα μας δέχονται καταπόνηση και επίσης , λόγω της σκόνης δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες