Life & Style

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Στιγμές ευτυχίας για την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας γεννήθηκε στο νοσοκομείο Chelsea and Westmminster στο Λονδίνο και ζύγιζε 2.800 γραμμάρια.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ήδη ενημερωθεί για την γέννηση της μικρής και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση. Μάλιστα, έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στο νοσοκομείο για την εκπληκτική φροντίδα της πριγκίπισσας Βεατρίκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Beatrice Royal (@princessbeatriceroyal)

Ωστόσο, κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχει αναφερθεί ακόμα στην γέννηση του νέου μέλους στα social media.  To ζευγάρι κρατάει γενικά, μία πολύ διακριτική στάση όσον αφορά την προσωπική του ζωή, καθώς  ακόμα και ο γάμος τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως είθισται για τους βασιλικούς γάμους και αρραβώνες. Η 31χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη, ένατη στη διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, παντρεύτηκε τον 36χρονο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, μεγιστάνα του real estate, τον Ιούλιο του 2020 και αυτός ήταν ο πρώτος κρυφός βασιλικός γάμος μετά από 235 χρόνια.

Στον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Έντο, όπως αποκαλούν οι φίλοι τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, το «παρών» έδωσαν μόνο 20 άτομα και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα, όπως ανακοίνωσε μετά την τέλεση του γάμου το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ανάμεσα στους καλεσμένους η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, οι γονείς της νύφης, η μικρότερη αδελφή της, πριγκίπισσα Ευγενία, και ο 4χρονος γιος του Μότζι, Κρίστοφερ, τον οποίο ο βασιλικός γαμπρός έχει αποκτήσει με την Σινοαμερικανίδα, πρώην σύντροφό του, Ντάρα Χουάνγκ.


marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις