ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παπαπέτρου – «Η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού πρώτα βραβεύθηκε ως ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, μίλησε για τη νέα σεζόν και το ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα έχει διατηρήσει κορμό από πέρσι. Σίγουρα με την προσθήκη των νέων παικτών και του νέου προπονητή θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα από πέρσι. Νομίζω ότι ο κόουτς έχει μια δική του φιλοσοφία και μια δομή για το πως θέλει να παίξει η ομάδα. Νομίζω προσπαθούμε να δείξουμε κάτι τέτοιο και στα φιλικά που παίζουμε».

Για το τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων τόνισε: «Θέλουμε να μπορούμε να παίζουμε αρκετά ομαδικά στην επίθεση και πάρα πολύ σκληρά στην άμυνα. Ευελπιστώ όλοι να έχουμε υγεία σε αυτό το πρωτάθλημα και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Basket League: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο η επιστροφή του Ολυμπιακού. Η αντιπαλότητα εντός εισαγωγικών των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει μια διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλλά σίγουρα η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό με μια ομάδα που έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες κι ένα πολύ καλό σύνολο».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις