Life & Style

Ο James Franco απολαμβάνει τις διακοπές του στις παραλίες της Μυκόνου

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε γυρίσει στη βάση μας και οι διακοπές να αποτελούν πλέον όμορφες αναμνήσεις, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τον James Franco.

O δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, όπου και απολαμβάνει τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά του νησιού. Μαζί και η σύντροφός του, Izabel Pakzad, η 28χρονη ηθοποιός Izabel Pakzad. Η ίδια επέλεξε ένα μπικίνι σε απαλό ροζ χρώμα, ενώ ο James Franco ένα μαγιό βερμούδα σε γκρι αποχρώσεις.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η σχέση τους λέγεται πως ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017. Οι παπαράτσι τους έχουν εντοπίσει αρκετές φορές μαζί, ενώ έχουν παρευρεθεί και σε επίσημα events παρέα. Η ηθοποιός από το New Jersey, μάλιστα, έμεινε στο πλευρό του 43χρονου James Franco ακόμα και όταν εκείνος κατηγορήθηκε για κακοποίηση. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί από δύο πρώην φοιτήτριές του στη δραματική σχολή που δίδασκε για «σεξουαλική παρενόχληση, εκμετάλλευση και εξαναγκασμό σε σεξουαλικές πράξεις». Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τις κατηγορίες εις βάρος του αναληθείς. Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο κλήθηκε να πληρώσει χρηματική αποζημίωση ύψους 2,2 εκατομμύριων δολαρίων, για την επίλυση της αγωγής.

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις