ΑΕΛ

Kούγιας: Η απάντηση για την απουσία του στη δίκη με τον Τζώρτζογλου

Ο Αλ. Κούγιας προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την απουσία του από τη δίκη με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Στ. Τζώρτζογλου, τον οποίο ενήγαγε για όσα είχε πει στη ΓΣ της ΕΠΟ το 2020:


“Δημοσιοποιήθηκε η διθυραμβική είδησις ότι δήθεν κατά την εκδίκαση μίας αγωγής μου εις βάρος του παλιού ιδιοκτήτου του Εργοτέλη και παλιού επιχειρηματία του Ηρακλείου, Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος σε μία γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αφού περίμενε να φύγω έκανε μία συκοφαντική ομιλία εις βάρος μου, δήθεν φυγοδίκησα.


Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και είναι η εξής:

Η αγωγή αυτή είχε προσδιορισθεί τρεις φορές για να εκδικασθεί κατά την περίοδο κατά την οποία τα Δικαστήρια ήταν κλειστά λόγω covid και εχθές επαναπροσδιορίστηκε να εκδικασθεί, αλλά λόγω της στάσεως εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων η εκδίκασή της θα άρχιζε μετά τις 11.

Δυστυχώς για εμένα και ευτυχώς για τον Στράτο Τζώρτζογλου (ο παικταράς με το νούμερο 9 στην πλάτη), για τον οποίο δεν γνωρίζω τί εργασία κάνει σήμερα και πώς εξασφαλίζει τα προς το ζην αναγκαία, την ίδια ώρα ήμουν συνήγορος υπερασπίσεως στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών του μεγαλύτερου επιχειρηματία της Νοτίου Αμερικής και ιδιοκτήτου του Athens Metro Mall σε δίκη η οποία δεν ήταν δυνατό να διακοπεί και προτίμησα να αφήσω να εκδικασθεί ερήμην μου η αγωγή μου με την οποία διεκδικώ 50.000 ευρώ, τα οποία όμως δεν πρόκειται να τα γλυτώσει ο Στράτος Τζώρτζογλου αφού η εκδίκαση της υποθέσεως θα επαναληφθεί στο Εφετείο.

Εις βάρος του Στράτου Τζώρτζογλου εκκρεμεί και ποινικό δικαστήριο του οποίου η δίκη έχει προσδιορισθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρώτη φορά στη ζωή μου έχω δει δικηγόρο και κατηγορούμενο να πανηγυρίζουν γιατί παρέστησαν σε μία δίκη και δίκασαν χωρίς να είναι παρών αυτός που ζητάει να του καταβληθούν 50.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση, δημοσιοποιώντας μάλιστα και το συκοφαντικού περιεχομένου βίντεο, όταν σε αυτή τη διαδικασία πρόκειται να ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες δύο δίκες σε πολιτικά δικαστήρια και αντίστοιχες δίκες σε ποινικά δικαστήρια.

Μάλλον ο δικηγόρος του Τζώρτζογλου αγνοεί ότι μόνο από την άσκηση της εφέσεως η απόφαση που εξεδόθη ερήμην εξαφανίζεται και η δίκη αρχίζει από την αρχή.

Ευτυχώς για αυτούς προτίμησα το υπερασπιστικό μου καθήκον σε μία δίκη όπου ο κατηγορούμενος κινδυνεύει με κάθειρξη τουλάχιστον δεκαπέντε ετών από το να πάρω 50.000 ευρώ από τον Τζώρτζογλου.

Άλλωστε ο δικηγόρος του θα πρέπει να τον ενημερώσει ότι θα τα πάρω με νόμιμο τόκο.

Όσο για αυτούς που δημοσιοποίησαν το συκοφαντικό βίντεο τους περιμένει η ίδια τύχη.”

Πηγή: https://soccerplus.gr

Πηγή: regista.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες