ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκαθαρίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας – Δεν παραλληλίζω τον Σεργιανόπουλο με τον Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δίνει την δική του απάντηση σε όσους «έπεσαν να τον φάνε» μετά τις δηλώσεις του για την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί».

Διευκρινιστικές δηλώσεις

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θέλησε να «βάλει τα πράγματα στην θέση τους», καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που του επιτέθηκαν, θεωρώντας ότι συγκρίνει τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Για να ξεκαθαρίσω κάτι… Εγώ είπα ότι, όπως το κοινό μπορεί να παρακολουθεί έναν αγαπημένο ηθοποιό, που σφαγιάστηκε, έτσι άνετα μπορεί να παρακολουθεί κι έναν φυλακισμένο ηθοποιό. Σε καμία περίπτωση δεν παραλληλίζω τον Σεργιανόπουλο με τον Φιλιππίδη. Λέω απλά, ότι το κοινό μπορεί με άνεση να βλέπει έναν άνθρωπο που σφαγιάστηκε. Εκείνη την ώρα που τον βλέπει, δεν σκέφτεται τον σφαγιασμό του, άρα και την ώρα που βλέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη, μπορεί να ξεχνάει την φυλάκισή του», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Secret ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε επίσης, πως παρόλο που ακούστηκαν όλες αυτές οι καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, του έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός, ότι δεν έχει ακουστεί κάτι για τους υπόλοιπους χώρους, όπου υπάρχουν πολλά τέτοια ανάλογα περιστατικά. «Εμείς δώσαμε το μήνυμα, το παράδειγμα. Ο αθλητισμός κατά ένα μέρος και στο μεγαλύτερο μέρος, το θέατρο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι άψογοι; Όσο για τον χώρο του τραγουδιού, εκεί είναι νύχτα με τα σχετικά επακόλουθα».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις